a
M
}

Openingstijden

11:00am – 05:00pm

Address

Bisschopswetering 13, 8275 AK
‘s-Heerenbroek

Telefoonnummer

0646044042

RAW INK Tattoo

Ben je van plan je eerste tattoo te laten zetten of moeten er simpelweg nog wat gaps gevuld worden? Bij RAW INK kan je altijd terecht voor advies informatie en uiteraard de dikste black & grey stukken. Anders dan de naam doet denken is RAW INK gespecialiseerd in het zetten van de strakste fine line tatoeages. De naampjes, bloempjes zijn dan ook meer dan welkom!

Artist

Nick de Jager

Nick de Jager is de oprichter en eigenaar van RAW INK Tattoo’s en neemt het vak zeer serieus. Kwaliteit en hygiëne staan dan ook hoog in het vaandel. Nick is  gespecialiseerd in het zetten van lijnwerk tatoeages, mandala’s, ornamental en pattern tattoo’s.

Latest Ink

Een goede Tattooshop?

Wat is eigenlijk de definitie van een goede tattooshop?

Veel shops schermen met het feit dat ze zijn goedgekeurd door de GGD.

Op (deze site (link;https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/) vind je welke tattooshops zijn goedgekeurd door de GGD. Voor ons is dit echter niet de definitie van een goede tattooshop, maar enkel een keurmerk dat de shop is beoordeeld op kundig omgaan met de hygiëne voorschriften.

Zoals iedereen niet dezelfde auto rijdt of  dezelfde sushi lekker vindt is dit niet anders met tattooshops. Enkel jij bepaalt of een tattooshop goed is door het (portfolio) te bekijken en te kijken of deze stijl bij jou als persoon past. Uiteraard kun je ook informatie halen uit Google en Facebook recensies en deze zijn ook zeker een goede leidraad voor de gemiddelde klant.

Het feit blijft echter dat een black and grey artist minder graag een full colour piece zou zetten.

Ook vinden wij het belangrijk dat de band tussen klant en artiest goed is. Je moet elkaar begrijpen om tot het “perfecte” plaatje te komen. Om deze reden stellen wij dan ook elke donderdagavond tussen 19:00 en 21:00 de shop open voor informatie of om simpelweg een gezicht te krijgen bij de shop/artiest.

Momenteel kan dit enkel op afspraak u kan hiervoor WhatsAppen voor een afspraak. Een WhatsApp sturen kan via de website rechtsonderin!

Annaloes

Nick is een topper!! Echt een vakman waar je met een gerust hart naar toe kan voor een unieke tattoo. Hij denkt met je mee en komt met creatieve ideeën die out of the box zijn!
Echt een aanrader!!!

Kari

Totally in love with my new tattoo! Nick knows what he is doing and his studio is so neat, tidy and clean. Nick had me in stitches with his humour and he put Queen on for me for a completely enjoyable tattoo experience. Highly recommended!

Michelle

eerste tattoo gezet en hij is fantastisch😍

Elisah

Hele mooie tattoo rijker! Keurig strakke en fijne tekst. Heel blij! Fijne tattoeerder 🤗 gezelligheid en relaxte sfeer

Jacobien Stel

Twee mooie tatoeages laten zetten met twee heel verschillende betekenissen. Het prettige is dat Nick altijd meedenkt met wat je wilt en ook advies geeft. Hij maakt erg mooie dingen. Daarnaast is hij super vriendelijk en het is altijd gezellig. Ik zou Raw ink tattoo iedereen aanraden. En voor een eventuele volgende tatoeage ga ik zeker weer naar Nick!

×

Hello!

Klik op een van onze vertegenwoordigers hieronder om te chatten op WhatsApp.

×